Engineering

Engineering is de core-business van OMI-engineering. Met behulp van diverse 3D CAD en FEM programma’s kunnen uw ideeën snel en efficiënt uitgewerkt worden tot productiegereed model.

Door technieken zoals DFMA, Lean en 6S toe te passen worden projecten efficiënt voltooid. Een belangrijke kernwaarde tijdens het ontwerpproces is het waarborgen van uw budget zonder in te boeten op kwaliteit.

Ook het design van het product is van groot belang bij OMI-engineering. Een eerste indruk is goud waard, uw producten zullen daarom ook altijd zo ontworpen worden dat deze net zo professioneel ogen als deze kwalitatief doordacht zijn.

Geruime kennis en specialisatie binnen de voedingsmiddelen industrie en het budgetgericht ontwerpen van kleine aantallen. Zie het portfolio voor enkele geopenbaarde projecten.

Bij voorkeur wordt er gewerkt in SolidEdge, maar er is ook ruime kennis in het werken met andere programma’s, waaronder onder andere SolidWorks, Inventor en Siemens NX. De 3D tekenomgeving wordt aangevuld door gespecialiseerde engineerings software zoals Keyshot, Blender, Simworks, Exscan en meer.

Opdrachten kunnen volledig in eigen beheer met oplevering van een prototype verzorgd worden. OMI-engineering kan ook voor (tijdelijke) assistentie van uw eigen engineers zorgen, zowel op locatie als op afstand.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.