EVshield

Dé EVshield, onderdeel van OMI-engineering!

Een laadpaal is een must have voor iedere EV-rijder. De installatie hiervan is makkelijker gezegd dan gedaan. De laadpaal zelf hangt zo aan de muur na een kleine investering, echter is voor het veilig aansluiten een elektricien noodzakelijk. Deze elektricien zal al snel uw meterkast aankaarten; voor die nieuwe laadpaal is een zwaardere stroomaansluiting nodig, een nieuwe stroomgroep én Dynamic load balancing (DLB). tegen de tijd dat alles is aangesloten zijn de kosten van die laadpaal drie keer over de kop gegaan.

De oplossing ligt al in de kofferbak van deze nieuwe EV! De reislader, of noodlader, welke vanuit de fabriek meegeleverd wordt is direct te gebruiken. Alleen iedere keer die kabel weer uitrollen en in de regen weer in je kofferbak gooien is ook geen uitkomst.

Hiervoor is de EVshield ontworpen, alle gemakken van een laadpaal, zonder de kosten! De reislader wordt in de beschermende behuizing van de EVshield gemonteerd, de stekker gaat in het stopcontact en de EVshield is klaar voor gebruik. De laadkabel kan aan de geïntegreerde lip opgehangen worden, klaar voor het eerste gebruik.

Eenvoudig, snel en voordelig!